Ohjaamme onnistumaan!

LC Logistics Center Oy tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluja johtamisjärjestelmien ja liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelumme perusta on asiakaskohtaisen tarpeen tunnistaminen ja siihen soveltuva konsultointi-, kehittämis- tai koulutusratkaisu. Emme tuhlaa aikaa ylhäällä lentäviin teorioihin. Meidät tunnistaa reippaasta, käytännönläheisestä työskentelytavasta ja toimivista työkaluista.

Kokemus ja tieto ovat konsultoinnin perusta. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1990 lähtien ja omaa satoja referenssejä eri toimialoilta. Asiakkaanamme jaat asiantuntijoidemme laajan kokemustaustan. Tarvittaessa hyödynnämme yliopistoyhteistyötä esimerkiksi kansainvälisen markkina- ja toimintaympäristötiedon hankinnassa.

Valtakunnalliset yritysten kehittämispalvelut

LC Logistics Center Oy on valittu yhdeksi ELY-keskusten tarjoamien tuettujen konsultointipalvelujen valtakunnalliseksi toteuttajaksi. Valtakunnallisessa puitejärjestelyssä LC:n vastuukonsultteina toimivat Tarja Pienimäki ja Risto Uusitalo. Tarja Pienimäki toimii vastuukonsulttina teemoissa Uudistaminen (pk-yrityksen muutos- tai murrostilanteen hallinta) sekä Innovaatioiden kaupallistaminen (pk-yrityksen liiketoiminnan kehittäminen innovaatioita hyväksi käyttäen). Risto Uusitalo toimii vastuukonsulttina teemoissa Tuottavuus ja talous (pk-yrityksen tuottavuuden, talouden ja teknologian edistäminen) sekä Johtaminen ja henkilöstö (pk-yrityksen johtamisen ja henkilöstön kehittäminen).

LC Logistics Center liiketoiminnan kehittäminen

Liiketoiminnan kehittäminen


LC Logistics Center johtamisjärjestelmät

Johtamisjärjestelmät


imgOta yhteyttä!
Kauhajoki +358 20 7470 300