LogiCloud

LogiCloud -uutuus nostaa konsultoitipalvelumme korkeuksiin

LC LogiCloud vie LC Logistics Centerin liikkeenjohdon konsultointipalvelut uudelle tasolle. Pilvipalvelumme on lisäarvo, joka tukee, helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan ja konsultin välistä yhteydenpitoa verkon yli. Se on erittäin helppo, looginen, ympäristöystävällinen ja säästää aikaa. LC LogiCloud on merkittävä teknologinen kehitysaskel yritysten laadunhallinnassa. 

LC LogiCloud on virtuaalinen työpöytä, jonka äärelle projektin kaikilla osapuolilla on pääsy koska vain ja missä vain. Tiedonvaihto konsultin ja asiakkaan välillä on nopeaa ja interaktiivista. Ohjelmiston visuaalisuus tekee laatujärjestelmän rakenteesta ja siihen liittyvistä yksityiskohdista ymmärrettäviä. Ohjelmistoa on mahdollista käyttää myös monien muiden johtamisjärjestelmien kanssa.

LC LogiCloud on työväline, jonka avulla laatudokumentteja voi paitsi muokata, myös arkistoida. Asiakas voi halutessaan säilyttää asiakirjoja LC Logistics Centerin palvelimella pitkälläkin aikavälillä. Tämä mahdollisuus yhdessä Laatupäällikköpalvelun kanssa tehostaa yrityksen toimintaa entisestään myös konsultoinnin päätyttyä.

imgOta yhteyttä!
Kauhajoki +358 20 7470 300